Multilingual Services

Our diverse team enables us to offer our employment, labor and education law counseling in several languages.  We offer team members fluent in Cantonese, Mandarin, Spanish, Albanian and Russian.

Cantonese

中文

Mandarin

中文

Spanish

Nuestro diverso equipo de abogados nos permite ofrecer nuestros servicios de derecho laboral, trabajo y educación en varios idiomas y servir mejor a nuestros clientes de diferentes comunidades y grupos étnicos.

Albanian

Ekipi ynë e larmishme e avokatëve të na mundëson që të ofrojë, punësim të punës dhe arsimimi ligjin tonë në disa gjuhë dhe më të mirë të shërbejë bazën tonë të klientit nga shumë komunitete të ndryshme dhe prejardhje etnike.